Rólunk

Üdvözlünk a Giftland hivatalos webshopján!

 

Örülünk, hogy itt vagy!

 

 

Hányszor voltál már olyan helyzetben, hogy közeledett egy családtagod, barátod születésnapja, vagy épp a karácsony ünnepe, de Te még mindig nem találtad meg a megfelelő ajándékot? Milyen furcsa egy helyzet ez, nem? Hiszen számtalan lehetőségünk van ma már! A piac tele van szebbnél szebb ajándék ötletekkel. De talán épp emiatt nem könnyű az ajándékozás, mivel a bőség zavara miatt egyre nehezebb kiválasztani a megfelelő meglepetést.

 

Csalódottan konstatáljuk egy-két elbaltázott ajándékozás után, hogy hiába minden jó szándék: nem minden ajándék jó. Ha sose találkoztál még egyetlen csalódott arccal sem ajándékbontás után, akkor neked valamilyen szuperképességed lehet, mert a legtöbbünk már átélt ehhez hasonlót. Viszont talán azt is sokan átéltük már, hogy milyen jó érzés, mikor nagy mosolyt, és örömöt látunk a megajándékozott személy arcán, mert beletrafáltunk, hogy minek fog örülni.

 

A mi fiatal csapatunk célkitűzése az, hogy lerövidítsük a tökéletes ajándék megtalálásával töltött órákat, napokat és segítsünk NEKTEK abban, hogy egy rendkívül egyedi meglepetéssel tudjátok megajándékozni a szeretett személyeket az életetekben. Amit adni szeretnénk nektek, az a garantált öröm és feledhetetlen pillanatok!

 

Három dolog jellemzi leginkább az ajándéktárgyainkat:

 

 

Kreativitás:

Egyedi, személyre szabott ajándékötletek, melyeket különleges, és hétköznapi események ihlettek. 

 

Környezettudatosság:

Természetes, organikus anyaghasználat, mely nem károsítja a környezetünket.

 

Kézzel készített termékek:

Kizárólag kézzel készült termékeket forgalmazunk, minden darabot egyesével gyártunk le, így egy olyan darabot kapsz majd kézhez, melyből egyetlen egy lesz csak a piacon, nem fogtok sehol sem belefutni ugyan abba a termékbe.

WoodyBox Rólunk.jpg