Keresés

Kézzel készült fa ajándék

Frissítve: 2020. nov. 22.

Azok az emberek, akik különleges, kézzel készült, természetes anyagok felhasználásával előállított ajándéktárgyakra vadásznak, többnyire a karácsonyi vásárokon találják meg a számításaikat, és lelnek olyan egyedi darabokra, mint a fa ajándékok, a kézműves szappanok, varrott-, horgolt darabok. A kézművességet és az egyediséget egyre inkább felváltják a piacokat megtöltő sorozatgyártott termékek. Ezekből ugyan elég nagy a választék, de a személyesség és a minőség sok esetben megkérdőjelezhető az esetükben, ahogy a környezetbarát előállítás sem igen jellemzi ezeket az ajándéktárgyakat.

Mi, a Giftlandnél kézzel készült fa ajándék gyártással foglalkozunk. Célunk az, hogy kreativitásunk által Téged is arra inspiráljunk, hogy valami különlegeset válassz szeretteidnek ajándékul. Az ajándékozás egy művészet: kell érzék ahhoz, hogy rátapintsunk arra, hogy a megajándékozni szánt személynek éppen mire van szüksége, mi tetszene neki. Ez viszont sok esetben nem annyira egyszerű. Amivel azonban nem lehet mellényúlni, azok a szép emlékek és a természetes színek. A fa ajándék azért jó választás, mert mindkettő megvan benne. Egyrészt alkalomhoz illő módon választhatod ki, hogy milyen faragás díszítse az ajándéktárgyat, másrészt a fa természetes anyaga és színe minden otthonhoz jól passzol.


Ezen túl pedig, bár erre kevesen gondolnak, de a fa ajándékoknak fantasztikus illata van. Ha vásároltál már korábban bármilyen fa ajándéktárgyat, akkor tudhatod, hogy még hosszú évek múltán is kellemes, természet közeli illatot árasztott magából a dísztárgy. Érdemes tehát a természet szerelmeseinél bevetni a fa ajándék ötletét, hiszen már csak pusztán a gesztus is szép, hogy valami természetből kiragadott tárggyal lepted meg őt!#ajándék #faajándék #személyreszabott


44 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése